Produk

  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • Triangle tower Tea Bag Packing Machine for grain powder with mix weight
    Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pengemasan téh, mesin bungkus téh jinis TRIANGLE, kusabab segitiga, janten ku cukup permukaanna némpél cai, sadaya bahan tiasa nyayogikeun bahan tèh anu cekap, kusabab mesin pengemasan segitiga, janten antara barang kalayan gerak anu cekap, mastikeun barang énergi pinuh anu dipasihkeun, jinis segitiga, pikeun bahan bébédaan, jahe, licorice, mawar, hejo, hideung, ramuan téh sareng sajabina.
  • Auto Liquid Paste Filling Machine with more head
    Ieu mangrupikeun salah sahiji témpél mesin keusikan otomatis otomatis, bahan pikeun ngeusian dahareun, inuman, ubar, industri kosmétik, bahan anu caket, henteu caket, korosif sareng non-korosif, busa sareng non-busa. Sapertos minyak Edible, pelumas, palapis, tinta, cét, agén curing, perekat, pelarut organik, kami bakal mendesain pangeusi larutan khusus, ogé pikeun mesin keusikan, tiasa nambihan satuan beurat, kalayan unit pers, kalayan otomatis ngamuat sareng ngabongkar momotanana.
  • premade pouch Machine with weight sealing
    Bahan blok: kueh curd kacang, lauk, endog, permén, jujube beureum, séréal, coklat, biskuit, kacang, jsb
    Jenis granular: kristal monosodium glutamat, ubar butiran, kapsul, siki, bahan kimia, gula, inti hayam, siki melon, mur, péstisida, pupuk, jsb.
    Jenis bubuk: susu bubuk, glukosa, monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, bahan kimia, gula bodas halus, péstisida, pupuk, jst.
    Jinis cair / témpél: detérjen, anggur béas, kécap, cuka sangu, jus buah, minuman, saos tomat, mentega kacang, jam, sambel cabé, témpél kacang, sareng sajabana.
  • multi-function packing machine for powder filling and sealing
    mesin pengemasan multi-fungsi, di dieu nunjukkeun profesional pikeun bubuk, tina kasar dugi ka bubuk kantong atanapi bubuk super keusikan sareng panyegelan, prosésna dimimitian ku gulungan silinder pilem, mesin bagging nangtung bakal mindahkeun pilem tina gulung sareng ngalangkungan ngabentukna kerah (kadang disebat tabung atanapi bajak). Sakali ditransper nganggo kerah pilem maka terasna dilipat dimana batang segel nangtung bakal ngalegaan sareng ngégél tukangeun kantong. Sakali panjang kantong anu dipikahoyong ditransferkeun éta dieusian ku produk. Sakali dieusi bar segel horisontal teras bakal tutup, segel sareng potong kantong anu nyayogikeun produk bérés anu kalebet kantong anu nganggo segel luhur / handap sareng hiji segel tukang nangtung. Mesin ieu salaku pangeusi kantong kalebet sadaya industri sapertos kadaharan camilan, kopi, bubuk, kadaharan beku, permén, coklat, téh, kadaharan laut sareng seueur deui
  • little capacity Filling and capping machine for eye drip
    Mesin Casing ngeusian Cair Otomatis ieu nganggo téknologi canggih Jérman, rékayasa sareng tanaga téknis ku perusahaan sacara mandiri dimekarkeun khusus pikeun ngeusian cair sareng capping. Ngeusian bagian tina mesin tiasa dianggo 316L pompa injeksi stainless steel, kontrol PLC, akurasi ngeusian tinggi, gampang nyaluyukeun ruang lingkup keusikan, metoda capping nganggo cacing torsi konstan, slip otomatis, prosés capping henteu ngarusak bahan, pikeun mastikeun pangaruh bungkus. Desain mesin wajar, bisa dipercaya, gampang dioperasikeun sareng dijaga, dina patuh pinuh ku sarat GMP.
  • manual Tube Sealing  Machine
    mesin sealing tabung tiasa ngawujudkeun sababaraha bungkus tilepan tabung logam. Mesin anu sami tiasa sacara gampil ngawujudkeun bungkusan tabung plastik sareng tabung logam ku robih kapang sareng asesoris. Mangrupikeun alat anu idéal pikeun ngégél tabung aluminium, tabung plastik, sareng tabung komposit dina kosmétik, farmasi, kadaharan, perekat sareng industri sanés, sareng nyumponan sarat spésifikasi GMP.
  • Semi Automatic flat Labeling Machine
    Mesin kapsul keusikan ieu cocog pikeun ngeusian bubuk sareng bahan butiran dina apoték sareng industri pangan kaséhatan.
    Mesin ngeusian Kapsul Semi-otomatis ngeusian kapsul kosong kosong
    stasiun, stasiun dahar bubuk sareng stasiun nutup kapsul.
    Prosés sedeng kedah diolah ku tangan.
    Mesin ngadopsi kontrol kecepatan variabel, operasi gampang pisan sareng saderhana, sareng bahan bubuk bubuk leres.
    Awak mesin sareng méja damel nyoko kana bahan SS, nyumponan sarat sanitasi apoték.
    Éta cocog pikeun ngeusian bubuk sareng bahan butiran dina apoték sareng industri pangan kaséhatan.
  • Semi Auto Capsule Filling Machine
    Mesin kapsul keusikan ieu cocog pikeun ngeusian bubuk sareng bahan butiran dina apoték sareng industri pangan kaséhatan.
    Mesin ngeusian Kapsul Semi-otomatis ngeusian kapsul kosong kosong
    stasiun, stasiun dahar bubuk sareng stasiun nutup kapsul.
    Prosés sedeng kedah diolah ku tangan.
    Mesin ngadopsi kontrol kecepatan variabel, operasi gampang pisan sareng saderhana, sareng bahan bubuk bubuk leres.
    Awak mesin sareng méja damel nyoko kana bahan SS, nyumponan sarat sanitasi apoték.
    Éta cocog pikeun ngeusian bubuk sareng bahan butiran dina apoték sareng industri pangan kaséhatan.
  • OEWOEW

    OEW

    kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.
  • ServiceService

    Palayanan

    Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.
  • ProfessionalProfessional

    Profesional

    Kami produsén propésional. Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • PartnerPartner

    Rakan

    Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.

TENTANG KAMI

  • building-4

Industri BRENU kalayan téknologi canggih sareng kapasitas R&D anu kuat, parantos janten pamimpin pasar bungkus sareng pasangan anu paling hadé ngabuktikeun kualitas déprési sareng ngadamel ka sakumna dunya pikeun ngeusian mesin, mesin capping, mesin panyiri, mesin pengepakan, konpéror sareng sistem paking lengkep, di sagigireun éta tetep luhur kamekaran, kualitas luhur sareng nilai tinggi dina pangisi, capper sareng labeler, BRENU parantos ngalegaan bisnisna kana solusi lini produksi lengkep kosmetik, kadaharan, farmasi, perawatan bumi, minyak pelincir sareng sajabina.

Naon Sebutna Palanggan

Nganjang Pelanggan News

Salami waktos COVID, henteu gampang nganjang ka tempat naon waé khususna sumping ka Cina, tapi internét tiasa ngabantosan anjeun sadayana, kami nyayogikeun acara vidéo 360 °. ngabahas sareng komunikasi. urang tiasa asup kontrak ku internét. Saatos mesin réngsé urang tiasa ngarakit aranjeunna sareng nyandak pidéo, ogé kirimkeun ka anjeun, akhirna upami anjeun kéngingkeun pidéo éta bakal gampang dipikaharti kumaha cara ngarakit sareng ngoperasikeun.

Pidéo